Cap de setmana de curses a Bellver en els 2 dies del Berguedà

Aquest cap de setmana s’han celebrat els 2 dies dels Pirineus, cita clàssica organitzada pel club Xino Xano Orientació.

Dissabte es va celebrar el Campionat de Catalunya de mitja distància, en que s’estrenava mapa nou caracteritzat per la gran freqüència d’elements i el desnivell. Fou una cursa tècnica, predominantment en baixada, i amb canvis de direcció constants, fet que obligava als orientadors i les orientadores a estar ben atents i atentes.

Els guanyadors en categoria èlit foren Xènia Buscart Ledesma (XXO), en categoria femenina, i Marc Serrallonga Arqués (GO-xtrem), en la masculina. Destacar la joventut de la guanyadora en categoria femenina, la qual amb 20 anys s’ha estrenat aquesta temporada en la màxima categoria. 

Diumenge va ser el torn de la modalitat de llarga distància. Una cursa igualment tècnica, però en la qual s’hi sumava la necessitat d’una bona condició física.

En el còmput total dels dos dies, els guanyadors foren, en categoria femenina, Claudia Baus Samaranch (Aligots) i, en categoria masculina,  Marc Serrallonga Arqués (GO-xtrem), repetint aquest últim la victòria en la cursa de diumenge.

Destacar la gran participació d’infants en aquesta edició (més de 70 nens i nenes entre les diferents categories), en que els més menuts van poder gaudir d’un circuit fet a mida, el Correxic. Com a premi van rebre un kit ben especial i van fer volar la imaginació per crear els seus monstres orientadors!

 

Fotos per l’organització Xino Xano

       

           

Podeu consultar els resultats de les diferents categories i les moltes imatges del cap de setmana al web del club.