Stage PRECEO – MOM

Com cada any des de la FCOC organitzem per als esportistes de les diferents seleccions Catalanes un camp d’entrenament per a preparar el campionat d’Espanya d’orientació. Aquest any, com que el lloc on es farà (Ciudad Real) no hi ha gaires possibilitats, s’ha aprofitat per anar a Àvila i aprofitar la infraestructura que el MOM ofereix als esportistes. 
Seran 9 dies, des del dissabte dia 10 al diumenge 18, amb molts entrenaments en la primera part de la setmana i acabant amb la competició, com es pot veure en el butlletí. 
 
Alhora, aquest camp d’entrenament està obert a tots aquells federats FCOC que en vulguin formar part, podent així aprofitar els entrenaments. Tothom qui vulgui participar en tots els entrenaments haurà d’enviar correu abans del dimecres 31 a les 23.59h a pau.llorens@orientacio.cat amb el nombre de persones, amb un cost de 6€/mapa. En cas que es vulgui algun entrenament saltejat, s’haurà de comprar directament a la web de l’organització (MOM winter camp), on podreu veure els mateixos números i saber quin entrenament farem cada dia en base al butlletí adjunt
 
En aquesta ocasió no podem oferir allotjament conjunt (únicament algunes places en una casa rural que han quedat buides per 30€/nit/persona si pagueu tota la setmana, interessats envieu correu a pau.llorens@orientacio.cat abans de dimecres 31).