Thomas Wilson (UB) 2n als Campionats estatals universitaris

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una cita clau per a la comunitat orientadora universitària. La província de Valladolid ha vist com els millors atletes de la península s’han reunit per a disputar el Campionat d’Espanya Universitari d’Orientació (CEUO).

La competició va començar divendres a la tarda amb la prova esprint a Portillo. En aquesta competició varis corredors catalans van aconseguir entrar dins de les posicions més destacades: 5è Thomas Wilson (UB), 6è Quim Vich (UCAM), 7a Clara Virgili (UB), i 9a Laura Torres (UB).

Els terrenys de dunes van començar a mostrar-se dissabte. Els catalans van seguir amb les seves bones actuacions durant la llarga de dissabte: 7è Thomas Wilson (UB), 8a Clara Virgili (UB), 8è Quim Vich (UCAM), i 10a Laura Torres (UB). A la tarda del mateix dia es va disputar un Trail-o.

Diumenge la prova mitja ha tancat la competició al mapa del Portillo, terrenys al costat de la llarga de dissabta. Els catalans han tornat a mostrar les seves capacitats al bosc de dunes. 2n Thomas Wilson (UB), 8a Clara Virgili (UB), 8è Quim Vich (UCAM).Més informació la podeu trobar a la web dels organitzadors (link).